Publikačný výstup

Vplyv prídavku probiotík na priebeh zrecieho procesu mäsa prasiatok.

Informácie o publikácii

Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NEMCOVÁ, Radomíra - GANCARČÍKOVÁ, Soňa. Vplyv prídavku probiotík na priebeh zrecieho procesu mäsa prasiatok. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 128-131.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter, TUREK Peter, POPELKA Peter
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR
Meat and Meat Products - Production, Safety and Quality
S. 128-131
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-231-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský