Publikačný výstup

Aminokyseliny v mäse diviny vo vzťahu k jeho senzorickým vlastnostiam.

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - HAVADEJOVÁ, L. - JASENČÁKOVÁ, K.. Aminokyseliny v mäse diviny vo vzťahu k jeho senzorickým vlastnostiam. In: Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011. Košice : UVLF, 2011. ISBN 978-80-8077-234-5, s. 69-75.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
HAVADEJOVÁ L.
0 %
JASENČÁKOVÁ K.
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
SOKOL Jozef, NAGY Jozef, SOKOL Jozef, KOSTECKÁ Zuzana
Vydanie:
Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011
S. 69-75
Vydavateľ:
UVLF
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-234-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský