Publikačný výstup

Oxidačná stabilita a profil mastných kyselín tukov mäsa kurčiat po skrmovaní vybraných bylín.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - ŠIMKOVÁ, Jana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Oxidačná stabilita a profil mastných kyselín tukov mäsa kurčiat po skrmovaní vybraných bylín. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 208-210.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
ANGELOVIČOVÁ Mária, BOJŇANSKÁ Tatiana, BULLA Jozef
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.
S. 208-210
Vydavateľ:
SPU
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0559-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský