Publikačný výstup

Vplyv skrmovania ľanového semena a vitamínu E na kvalitu mäsa ošípaných.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - ČERTÍK, Milan - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv skrmovania ľanového semena a vitamínu E na kvalitu mäsa ošípaných. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 132-135.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
BAČA Martin
0 %
ČERTÍK Milan
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TREMLOVÁ Bohuslava, POKORNÁ Jana
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011
Food Hygiene and Technology - 41st Lenfeld´s and Hökl´s Days
S. 132-135
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-594-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský