Vplyv skrmovania omega-3 mastných kyselín a probiotických kmeňov na stabilitu a senzoriku bravčového mäsa.
Informácie o publikácii
Zápis:
KRAVCOVÁ, Zuzana - NEMCOVÁ, Radomíra - MARCINČÁK, Slavomír - SOPKOVÁ, Drahomíra - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia. Vplyv skrmovania omega-3 mastných kyselín a probiotických kmeňov na stabilitu a senzoriku bravčového mäsa. In: Výživa a zdravie 2011. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0699-8, s. 177-185.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ Katarína, KUBICOVÁ P., BOBČEK Branislav, MASÁR Oto, TURIANICA Ivan
Vydanie:
Výživa a zdravie 2011
S. 177-185
Vydavateľ:
SPU
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0699-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský