Publikačný výstup

Potraviny špecifického charakteru.

Informácie o publikácii

Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - MICHAELI, Eva - BARANOVÁ, Mária - BOLTIŽIAR, Martin - HOFIERKA, Jaroslav - MAĽOVÁ, Jana - MATLOVIČ, René - SASÁKOVÁ, Naďa - TAKÁČOVÁ, Daniela. Potraviny špecifického charakteru. Rec. Jozef Vilček, Jozef Sokol, Jaroslava Horváthová. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-267-3, 176 s.
Rok vydania:
2011
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
MICHAELI Eva
10 %
BOLTIŽIAR Martin
5 %
HOFIERKA Jaroslav
5 %
MATLOVIČ René
5 %
Recenzenti:
Jozef Vilček, Jozef Sokol, Jaroslava Horváthová
Podiel UVLF:
75 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-267-3
Rozsah:
176 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský