Publikačný výstup

Fyzikálne a chemické zmeny počas zrecieho procesu mäsa prepelíc.

Informácie o publikácii

Zápis:
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Fyzikálne a chemické zmeny počas zrecieho procesu mäsa prepelíc. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 235-238.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BRENESSELOVÁ Martina
70 %
Podiel UVLF:
30 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR
Safety and Quality of Poultry, Fish and Game Products
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 235-238
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7148-063-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský