Publikačný výstup

Effect of herbal extracts added to fish glaze and the method of thawing on oxidation changes in lipids in rainbow trout fillets.

Informácie o publikácii

Zápis:
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Effect of herbal extracts added to fish glaze and the method of thawing on oxidation changes in lipids in rainbow trout fillets. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 42-43.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
20 %
BAČA Martin
20 %
Podiel UVLF:
80 %
Vydanie:
Folia veterinaria
Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 42-43
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0015-5748
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický