Publikačný výstup

Vplyv spôsobu rozmrazovania a glazúry s prídavkom rastlinných extraktov na kvalitu filiet pstruha dúhového.

Informácie o publikácii

Zápis:
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu rozmrazovania a glazúry s prídavkom rastlinných extraktov na kvalitu filiet pstruha dúhového. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 271-273.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
10 %
BAČA Martin
10 %
Podiel UVLF:
90 %
Vydanie:
V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012
[CD-ROM], S. 271-273
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-970552-6-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský