Publikačný výstup

Stanovenie obsahu myoglobínu v pštrosom mäse a jeho senzorická analýza.

Informácie o publikácii

Zápis:
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Stanovenie obsahu myoglobínu v pštrosom mäse a jeho senzorická analýza. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 300-303.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BRENESSELOVÁ Martina
85 %
Podiel UVLF:
15 %
Vydanie:
V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012
[CD-ROM], S. 300-303
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-970552-6-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský