Chémia potravín : Analýza potravín.

Informácie o publikácii

Zápis:
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chémia potravín : Analýza potravín. Rec. Viera Lenártová, Katarína Holovská. 2. dopl. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-361-8, 226 s.
Rok vydania:
2013
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Recenzenti:
Viera Lenártová, Katarína Holovská
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
2. dopl. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-361-8
Rozsah:
226 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský