Publikačný výstup

Priebeh rozkladných zmien tukov vo svalovine voľne žijúcej a farmovej zveri.

Informácie o publikácii

Zápis:
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BAČA, Martin. Priebeh rozkladných zmien tukov vo svalovine voľne žijúcej a farmovej zveri. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 183-186.
Rok vydania:
2013
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
BAČA Martin
10 %
Podiel UVLF:
90 %
Autori vydania:
TREMLOVÁ Bohuslava, POKORNÁ Jana, OŠŤÁDALOVÁ Martina, ČÁSLAVSKÝ Josef, ŠEVČÍK Jiŕí G. K.
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013
[CD-ROM], S. 183-186
Vydavateľ:
VFU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-664-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský