Publikačný výstup

Porovnanie priebehu rozkladných zmien tukov vo svalovine vybraných druhov zveri počas chladiarenského skladovania.

Informácie o publikácii

Zápis:
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BAČA, Martin - BRENESSELOVÁ, Martina. Porovnanie priebehu rozkladných zmien tukov vo svalovine vybraných druhov zveri počas chladiarenského skladovania. In: Mladí vedci- Bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013 : Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2013. ISBN 978-80-970552-8-8, s. 73.
Rok vydania:
2013
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
BAČA Martin
10 %
BRENESSELOVÁ Martina
10 %
Podiel UVLF:
80 %
Autori vydania:
CAGÁŇ Ľudovít, KOŠUTH Peter, NAGY Jozef, PIRNÍK Zdenko, ŠIVIKOVÁ Katarína
Vydanie:
Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013
Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie
S. 73
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-970552-8-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský