Publikačný výstup

Vplyv času a teploty macerácie na antioxidačné vlastnosti vodných extraktov rastlín.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - LOVIČOVÁ, Lenka. Vplyv času a teploty macerácie na antioxidačné vlastnosti vodných extraktov rastlín. In: Additives and Contaminants in Foodstuffs 2013 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská technická univerzita, 2013. ISBN 978-80-89597-12-3, s. 142-144.
Rok vydania:
2013
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
BAČA Martin
20 %
LOVIČOVÁ Lenka
10 %
Podiel UVLF:
70 %
Autori vydania:
STARUCH Ladislav, SEKRETÁR Stanislav, ŠAJBIDOR Ján, SCHMIDT Štefan, SZOKOLAY Alexander
Vydanie:
Additives and Contaminants in Foodstuffs 2013
Zborník vedeckých prác
S. 142-144
Vydavateľ:
Slovenská technická univerzita
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89597-12-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský