Detekcia potravín v hodných pre konzumentov s histamínovou intoleranciou.
Informácie o publikácii
Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - NEZBEDOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Detekcia potravín v hodných pre konzumentov s histamínovou intoleranciou. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 21. - 23. október 2013, Vysoké Tatry : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2013. 2013. ISBN 978-80-89385-26-3, [CD-ROM] s. 77-80.
Rok vydania:
2013
Kategória:
BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:
Podiel UVLF:
80 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš
Vydanie:
Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 21. - 23. október 2013, Vysoké Tatry
Zborník publikácií z XV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou
[CD-ROM] S. 77-80
Vydavateľ:
ELSEWA
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-26-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský