Publikačný výstup

Physical and physico-chemical parametres of greek cheeses.

Informácie o publikácii

Zápis:
KASAPIAN, Martha - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Physical and physico-chemical parametres of greek cheeses. In: Food Physics and Innovative Technologies, 10-12 June 2014, Plovdiv, Bulgaria : 1. vyd. Plovdiv : Plovdiv University, 2014. s. 71-72.
Rok vydania:
2014
Kategória:
BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
Autori:
KASAPIAN Martha
1 %
Podiel UVLF:
99 %
Autori vydania:
SZABO S. Andras, ZLATANOV Magdalen
Vydanie:
Food Physics and Innovative Technologies, 10-12 June 2014, Plovdiv, Bulgaria
book of abstracts
S. 71-72
Vydavateľ:
Plovdiv University
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Plovdiv
Krajina vydania:
Bulharsko
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický