Publikačný výstup

The effect of humic acids on the antioxidant status in chickens fattened in experimental and farm conditions.

Informácie o publikácii

Zápis:
VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. The effect of humic acids on the antioxidant status in chickens fattened in experimental and farm conditions. In: Animal hygiene and welfare in livestock production - the first step to food hygiene, June 7-11, 2015, Košice, Slovakia : Proceedings of the XVII international congress of the international society for animal hygiene. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-462-2, s. 287-290.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
VAŠKO Ladislav
40 %
VAŠKOVÁ Janka
30 %
10 %
Podiel UVLF:
30 %
Autori vydania:
VENGLOVSKÝ Ján, GREGOVÁ Gabriela, ČORNEJOVÁ Tatiana, LEGÁTH Jaroslav, PAPAJOVÁ Ingrid
Vydanie:
Animal hygiene and welfare in livestock production - the first step to food hygiene, June 7-11, 2015, Košice, Slovakia
Proceedings of the XVII international congress of the international society for animal hygiene
S. 287-290
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-462-2
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický