Publikačný výstup

Changes cadmium and copper levels after administration of sodium humate in the tissues of broiler.

Informácie o publikácii

Zápis:
SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš. Changes cadmium and copper levels after administration of sodium humate in the tissues of broiler. In: Risk Factors of Food Chain. XVIth Risk Factors of Food Chain 2015, October 19-21th 2015, Dudince, Slovak Republic : Book of Abstracts. 1. vyd. Nitra : SPU, 2015. 2015. ISBN 978-80-552-1424-5, online, s. 35.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
KOVÁČIK Anton, MASSANYI Peter, STAWARZ Robert
Vydanie:
XVIth Risk Factors of Food Chain 2015, October 19-21th 2015, Dudince, Slovak Republic
Book of Abstracts
online, S. 35
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1424-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický