Publikačný výstup

Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken meat].

Informácie o publikácii

Zápis:
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - POLÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken meat]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 4(2016), s. 42-44.
Rok vydania:
2016
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
VAŠKO Ladislav
5 %
VAŠKOVÁ Janka
5 %
POLÁKOVÁ Zuzana
5 %
Podiel UVLF:
85 %
Vydanie:
Maso
Roč. 27, č. 4(2016), s. 42-44
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský