Publikačný výstup

Účinok skrmovania biofermentovaného krmiva a extraktu repíka brojlerovým kurčatám na jatočnú výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa [The effect of feeding of biofermented feed and agrimony extract on carcass yield and quality of produced chicken meat].

Informácie o publikácii

Zápis:
BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania biofermentovaného krmiva a extraktu repíka brojlerovým kurčatám na jatočnú výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa [The effect of feeding of biofermented feed and agrimony extract on carcass yield and quality of produced chicken meat]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 18.
Rok vydania:
2016
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Podiel UVLF:
95 %
Vydanie:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava
Zborník príspevkov z IX. vedeckej konferencie
S. 18
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89738-10-6
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský