Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov [Hygiene and technology of meat and meat products].
Informácie o publikácii
Zápis:
TUREK, Peter - KAMENÍK, Jozef - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - MAŽENSKÝ, Dávid - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - POSPIECH, Matej. Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov [Hygiene and technology of meat and meat products]. Rec. Juraj Gulovič, Ladislav Bodnár. 1. vyd. Košice : UVLF 2016. ISBN 978-80-8077-513-1, 335 s. [17,24AH]
Rok vydania:
2016
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
17 %
KAMENÍK Jozef
25 %
10 %
6 %
7 %
9 %
12 %
POSPIECH Matej
7 %
Recenzenti:
Juraj Gulovič, Ladislav Bodnár
Podiel UVLF:
68 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-513-1
Rozsah:
335 s. [17,24AH]
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský