Publikačný výstup

Priebeh oxidačných procesov lipidov v mäsovom výrobku [Oxidation processes during production of long-life meat products].

Informácie o publikácii

Zápis:
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - ŠULEKOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Priebeh oxidačných procesov lipidov v mäsovom výrobku [Oxidation processes during production of long-life meat products]. In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
Rok vydania:
2017
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017
Interactive Conference of Young Scientists
Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava
online, S. 1
Vydavateľ:
OZ Preveda
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Banská Bystrica
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-972360-1-4
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský