Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives].
Informácie o publikácii
Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - TUREK, Peter. Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36.
Rok vydania:
2016
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
55 %
Vydanie:
Maso
Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský