Publikačný výstup

Monitoring of the oxidation process by RP-HPLC in meat and meat products.

Informácie o publikácii

Zápis:
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Monitoring of the oxidation process by RP-HPLC in meat and meat products. In: EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis. 46th EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis, Bratislava, September 5–8, 2017. 1. vyd. Bratislava : Univerzita Komenského, 2017. 2017. ISBN 978-80-223-4388-6, online, s. 194-195.
Rok vydania:
2017
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
DOLEŽAL Martin, NAGY Milan, JAMPÍLEK Josef
Vydanie:
46th EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis, Bratislava, September 5–8, 2017
Book of Abstracts: Conference on the 65th Anniversary of Faculty of Pharmacy, Comenius University in Bratislava, Slovak Republic
online, S. 194-195
Vydavateľ:
Univerzita Komenského
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-223-4388-6
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický