Publikačný výstup

Nutraceutical potential of fungal solid-state fermented bioproducts.

Informácie o publikácii

Zápis:
KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - RUSNÁK, Matej - CIBULKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan. Nutraceutical potential of fungal solid-state fermented bioproducts. In: 13th International Symposium on Biocatalysis and Biotechnology, October 17-20 2017, Taichung, Taiwan. 1. vyd. Taichung : National Chung Hsing University, 2017. 2017. ISBN 978-986-05-3135-0, s. 46.
Rok vydania:
2017
Kategória:
AFE - Abstrakty pozvaných príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
KLEMPOVÁ Tatiana
30 %
SLANÝ Ondrej
15 %
RUSNÁK Matej
10 %
CIBULKOVÁ Zuzana
15 %
ČERTÍK Milan
20 %
Podiel UVLF:
10 %
Vydanie:
13th International Symposium on Biocatalysis and Biotechnology, October 17-20 2017, Taichung, Taiwan
S. 46
Vydavateľ:
National Chung Hsing University
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Taichung
Krajina vydania:
Taiwan
ISBN:
978-986-05-3135-0
Oblasť výskumu:
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
Jazyk:
anglický