Publikačný výstup

Oxidácia tukovej zložky v trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch [Fat oxidation in long-lasting thermally not treated meat products].

Informácie o publikácii

Zápis:
BYSTRICKÝ, Pavel - BOBKOVÁ, Miroslava. Oxidácia tukovej zložky v trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch [Fat oxidation in long-lasting thermally not treated meat products]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, č. 6(2017), s. 42-45.
Rok vydania:
2017
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
BOBKOVÁ Miroslava
20 %
Podiel UVLF:
80 %
Vydanie:
Maso
Vol. 28, č. 6(2017), s. 42-45
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský