Publikačný výstup

Contents of biogenic amines and microbiota in typical slowak cheeses [Obsah biogénnych amínov a mikrobioty v typicky slovenských syroch].

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - SEMJON, Boris - BAUER, Susanne - VALI, Shahriar - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiota in typical slowak cheeses [Obsah biogénnych amínov a mikrobioty v typicky slovenských syroch]. In: Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene. 2018. ISSN 0003-925X, Vol. 69, č. 1(2018), s. 4-9.
(2018: 0.282 - IF, 15 - H-index, 0.150 - IF 5y, 0.114 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2018
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
BAUER Susanne
1 %
VALI Shahriar
1 %
PAULSEN Peter
1 %
Podiel UVLF:
97 %
Vydanie:
Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene
Vol. 69, č. 1(2018), s. 4-9
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0003-925X
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
2018: 0.282 - IF, 15 - H-index, 0.150 - IF 5y, 0.114 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický