Publikačný výstup

Sledovanie účinku prídavku fermentovaného krmiva na priebeh zrecieho procesu v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross [Observation of the fermented feed addition on ripening process in poultry meat of Ross breed].

Informácie o publikácii

Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Sledovanie účinku prídavku fermentovaného krmiva na priebeh zrecieho procesu v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross [Observation of the fermented feed addition on ripening process in poultry meat of Ross breed]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 140-144.
Rok vydania:
2018
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
PETRÍKOVÁ Dominika
14 %
KLEMPOVÁ Tatiana
3 %
Podiel UVLF:
83 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat
Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
CD ROM, S. 140-144
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-580-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský