Publikačný výstup

Effect of fermented feed enriched with polyunsaturated fatty acids and β-carotene on fatty acid profile, chemical content and oxidative stability of broiler meat.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MASKAĽOVÁ, Iveta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan. Effect of fermented feed enriched with polyunsaturated fatty acids and β-carotene on fatty acid profile, chemical content and oxidative stability of broiler meat. In: International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11-13 April 2018, Antalya, Turkey : 1. vyd. Adana : Çukurova University, 2018. 2018. online, s. 172.
Rok vydania:
2018
Kategória:
BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
Autori:
Podiel UVLF:
85 %
Vydanie:
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11-13 April 2018, Antalya, Turkey
Book of Abstracts
online, S. 172
Vydavateľ:
Çukurova University
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Adana
Krajina vydania:
Turecko
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
anglický