Publikačný výstup

Biotechnological preparation of functional cereals-based food and feed.

Informácie o publikácii

Zápis:
ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - JANÁK, Miroslav - MARCINČÁK, Slavomír. Biotechnological preparation of functional cereals-based food and feed. In: Chemistry & Life. 7th meeting on Chemistry & Life 2018, September 12-14, Brno : Book of Abstracts. 1. vyd. Brno : Vysoké učení technické v Brně, 2018. 2018. ISBN 978-80-214-5488-0, s. 58-58.
Rok vydania:
2018
Kategória:
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
ČERTÍK Milan
40 %
KLEMPOVÁ Tatiana
30 %
SLANÝ Ondrej
10 %
JANÁK Miroslav
10 %
Podiel UVLF:
10 %
Autori vydania:
DZIK Petr
Vydanie:
7th meeting on Chemistry & Life 2018, September 12-14, Brno
Book of Abstracts
S. 58-58
Vydavateľ:
Vysoké učení technické v Brně
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-214-5488-0
Oblasť výskumu:
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
Jazyk:
anglický