Zdravotná bezpečnosť potravín.
Informácie o publikácii
Zápis:
FIKSELOVÁ, Martina - MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zdravotná bezpečnosť potravín. Rec. Ľudmila Čuková, Pavel Valášek. 1. vyd. Nitra : SPU 2018. ISBN 978-80-552-1817-5, 119 s.
Rok vydania:
2018
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:
Recenzenti:
Ľudmila Čuková, Pavel Valášek
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1817-5
Rozsah:
119 s.
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
Jazyk:
slovenský
URL na ARL: