Účinok skrmovania fermentovaného krmiva na priebeh postmortálnych zmien v mäse brojlerových kurčiat [Effect of the feeding fermented feed on the course of the post mortem process in meat of broiler chicken].
Informácie o publikácii
Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok skrmovania fermentovaného krmiva na priebeh postmortálnych zmien v mäse brojlerových kurčiat [Effect of the feeding fermented feed on the course of the post mortem process in meat of broiler chicken]. In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 207-210.
Rok vydania:
2018
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
50 %
PETRÍKOVÁ Dominika
15 %
10 %
10 %
10 %
KLEMPOVÁ Tatiana
5 %
Podiel UVLF:
80 %
Autori vydania:
TREMLOVÁ Bohuslava, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva
Vydanie:
XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno
48th Lenfeld´s and Hökl´s Days - Food Hygiene and Technology
CD-ROM, S. 207-210
Vydavateľ:
VFU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7305-808-1
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský