Methods for determination of sulfonamide residues in meat.
Informácie o publikácii
Zápis:
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - CABADAJ, Rudolf - HUSSEIN, Khalled. Methods for determination of sulfonamide residues in meat. In: Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation, June 5 - 7, 2002, Štrbské Pleso : Proceedings of lectures and posters. 1. vyd. Košice : UVL, 2002. ISBN 80-88985-74-9, s. 65-67.
Rok vydania:
2002
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef, MÁTÉ Dionýz, STEINHAUSEROVÁ Iva
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation, June 5 - 7, 2002, Štrbské Pleso
Proceedings of lectures and posters
S. 65-67
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-74-9
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2010-2010: [3] AFIFY, G.S.A. Determination of some antimicrobial residues in chicken meat and giblets. In LUCRARI STIINTIFICE: MEDICINA VETERINARA TIMISOARA. ISSN 1221-5295, 2010, vol. 43, no. 2, p. 213-218.