Publikačný výstup

Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation, June 5 - 7, 2002, Štrbské Pleso : Proceedings of lectures and posters.

Informácie o publikácii

Zápis:
Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation, June 5 - 7, 2002, Štrbské Pleso : Proceedings of lectures and posters. Ed. Pavel Bystrický, Jozef Nagy, Dionýz Máté ; rec. Iva Steinhauserová. 1. vyd. Košice : UVL, 2002. ISBN 80-88985-74-9, 86 l.
Rok vydania:
2002
Kategória:
FAI - Zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky, atlasy...)
Recenzenti:
Iva Steinhauserová.
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
ISBN:
80-88985-74-9
Rozsah:
86 l.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský