Publikačný výstup

Pork meat quality after exposure to low (0.5 Gy) dose of gamma radiation.

Informácie o publikácii

Zápis:
DVOŘÁK, Petr - BEŇOVÁ, Katarína - MÁTÉ, Dionýz - TOMKO, Martin - DOLEŽALOVÁ, Jana. Pork meat quality after exposure to low (0.5 Gy) dose of gamma radiation. In: Acta veterinaria Brno. 2019. ISSN 0001-7213, Vol. 88, no. 4 (2019), p. 481-486.
(2019: 0.566 - IF, 36 - H-index, 0.658 - IF 5y, 0.216 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2019
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
DVOŘÁK Petr
25 %
DOLEŽALOVÁ Jana
5 %
Podiel UVLF:
70 %
Vydanie:
Acta veterinaria Brno
Vol. 88, no. 4 (2019), p. 481-486
Krajina vydania:
Česká republika
ISSN:
0001-7213
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
2019: 0.566 - IF, 36 - H-index, 0.658 - IF 5y, 0.216 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický