Effect of supplementation with solid-state fermented feed in the diet of laying hens on egg qualitative variables.
Informácie o publikácii
Zápis:
SEMJON, Boris - DUDRIKOVÁ, Eva - JAĎUTTOVÁ, Iveta - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SLANÝ, Ondrej - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of supplementation with solid-state fermented feed in the diet of laying hens on egg qualitative variables. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2020. ISSN 1338-0230, Vol. 14, no. (2020), p. 519-527.
(12 - H-index, 0.259 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(12 - H-index, 0.259 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Rok vydania:
2020
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:
45 %
10 %
JAĎUTTOVÁ Iveta
1 %
10 %
KLEMPOVÁ Tatiana
5 %
10 %
SLANÝ Ondrej
5 %
14 %
Podiel UVLF:
89 %
Vydanie:
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences
Vol. 14, no. (2020), p. 519-527
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1338-0230
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
12 - H-index, 0.259 - SJR, Q3 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický