Publikačný výstup

Vplyv modifikácie proteínového zloženia vstupnej suroviny na fermentačné procesy experimentálne vyrobených vzoriek acidofilného mlieka [Effect of protein content modification of input raw material on fermentation processes of experimental made acidophilus milk].

Informácie o publikácii

Zápis:
SEMJON, Boris - MOKÁNYOVÁ, Andrea - MAĽOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv modifikácie proteínového zloženia vstupnej suroviny na fermentačné procesy experimentálne vyrobených vzoriek acidofilného mlieka [Effect of protein content modification of input raw material on fermentation processes of experimental made acidophilus milk]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 233-237.
Rok vydania:
2020
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
Podiel UVLF:
85 %
Autori vydania:
MARCINČÁK Slavomír, SEMJON Boris, GOLIAN Jozef, BUJŇÁK Lukáš, DUDRIKOVÁ Eva, JEVINOVÁ Pavlína, NOVOTNÝ Jaroslav, POPELKA Peter, REGECOVÁ Ivana
Vydanie:
Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave
S. 233-237
Vydavateľ:
Garmond
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89703-83-8
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský