The effect of fermented feed and humic substances on lipid oxidation of broilers breast and thigh meat.
Informácie o publikácii
Zápis:
SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of fermented feed and humic substances on lipid oxidation of broilers breast and thigh meat. In: Veterinary Science and Profession. 9th International Congress "Veterinary Science and Profession" : Book of Abstracts. 1. vyd. Zagreb : Faculty of Veterinary Medicine University of Zagreb, 2021. 2021. ISBN 978-953-8006-36-4, s. 54.
Rok vydania:
2021
Kategória:
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
BOTTEGARO Nika Brkljača, LUKAČ Maja, ZDOLEC Nevijo, VRBANAC Zoran
Vydanie:
9th International Congress "Veterinary Science and Profession"
Book of Abstracts
S. 54
Vydavateľ:
Faculty of Veterinary Medicine University of Zagreb
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Zagreb
Krajina vydania:
Chorvátsko
ISBN:
978-953-8006-36-4
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický