Publikačný výstup

Vplyv praženia na obsah polyfenolov, kofeínu a akrylamidu.

Informácie o publikácii

Zápis:
VÁRADY, Matúš - POPELKA, Peter. Vplyv praženia na obsah polyfenolov, kofeínu a akrylamidu. In: Vedecké práce doktorandov 2021 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2021. 2021. ISBN 978-80-972752-9-7, s. 107-109.
Rok vydania:
2021
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
KOVAŘÍKOVÁ Veronika, VLČKOVÁ Radoslava, KOŠČOVÁ Jana
Vydanie:
Vedecké práce doktorandov 2021
zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu
S. 107-109
Vydavateľ:
Slovenská akadémia vied, Centrum biovied
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-972752-9-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský