Publikačný výstup

Biotechnologically prepared functional agro-based bioproducts as new types of food/feed supplement with required nutritional design.

Informácie o publikácii

Zápis:
ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - MARCINČÁK, Slavomír. Biotechnologically prepared functional agro-based bioproducts as new types of food/feed supplement with required nutritional design. In: 2nd International conference on raw materials to processed foods : conference proceedings. 1. vyd. Adana : Cukurova University, 2021. ISBN 978-625-00-9702-1, s. 20.
Rok vydania:
2021
Kategória:
AFE - Abstrakty pozvaných príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
ČERTÍK Milan
40 %
KLEMPOVÁ Tatiana
25 %
SLANÝ Ondrej
25 %
Podiel UVLF:
10 %
Autori vydania:
SELLI Serkan, KELEBEK Hasim
Vydanie:
2nd International conference on raw materials to processed foods
conference proceedings
S. 20
Vydavateľ:
Cukurova University
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Adana
Krajina vydania:
Turecko
ISBN:
978-625-00-9702-1
Oblasť výskumu:
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
anglický