Publikačný výstup

Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability].

Informácie o publikácii

Zápis:
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability]. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 4 (2022), p. 51-55.
Rok vydania:
2022
Kategória:
O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Podiel UVLF:
95 %
Vydanie:
Maso
Vol. 33, no. 4 (2022), p. 51-55
Krajina vydania:
Česká republika
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský