The effect of the processing of specialty coffee beans on bioactive and volatile substances.
Informácie o publikácii
Zápis:
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - FRAŇKOVÁ, Adéla - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. The effect of the processing of specialty coffee beans on bioactive and volatile substances. In: RAFA. 10th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis : Book of Abstracts. 1. vyd. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2022. 2022. ISBN 978-80-7592-138-3, online, s. 258.
Rok vydania:
2022
Kategória:
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
Typ výstupu:
ABP - abstrakt z podujatia
Autori:
Podiel UVLF:
70 %
Autori vydania:
PULKRABOVÁ Jana, TOMANIOVÁ Monika
Vydanie:
10th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Book of Abstracts
online, S. 258
Vydavateľ:
Vysoká škola chemicko-technologická
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Praha
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7592-138-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický