Publikačný výstup

Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat.

Informácie o publikácii

Zápis:
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAKIŠ, Andrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - SEMJON, Boris - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat. In: Maso International. 2021. ISSN 1805-5281, Vol. 11, no. 1 (2021), p. 11-15.
Rok vydania:
2021
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
Podiel UVLF:
90 %
Vydanie:
Maso International
Vol. 11, no. 1 (2021), p. 11-15
Krajina vydania:
Česká republika
ISSN:
1805-5281
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický