Histamín a jeho vplyv na mykobiotu vína počas fermentačného procesu [Histamine and its effect on wine mycobiota during the fermentation process].
Informácie o publikácii
Zápis:
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Histamín a jeho vplyv na mykobiotu vína počas fermentačného procesu [Histamine and its effect on wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 44-50.
Rok vydania:
2023
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRI - príspevok
Autori:
35 %
35 %
10 %
5 %
5 %
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, FIKSELOVÁ Martina
Vydanie:
Bezpečnosť a kvalita potravín
Food safety and food quality. Proceedings of the scientific papers
Zborník vedeckých prác
online, S. 44-50
Vydavateľ:
SSPLPVV
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8266-028-2
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský