Bioactive compounds and antioxidant activities of selected types of chilli peppers.
Informácie o publikácii
Zápis:
HUDÁKOVÁ, Terézia - ŠULEKOVÁ, Monika - TAUCHEN, Jan - ŠEMELÁKOVÁ, Martina - VÁRADY, Matúš - POPELKA, Peter. Bioactive compounds and antioxidant activities of selected types of chilli peppers. In: Czech Journal of Food Sciences. 2023. ISSN 1212-1800, Vol. 41, no. 3 (2023), p. 204-211.
(2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2023
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
HUDÁKOVÁ Terézia
20 %
20 %
TAUCHEN Jan
10 %
ŠEMELÁKOVÁ Martina
10 %
20 %
20 %
Podiel UVLF:
60 %
Vydanie:
Czech Journal of Food Sciences
Vol. 41, no. 3 (2023), p. 204-211
Krajina vydania:
Česká republika
ISSN:
1212-1800
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria:
2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2024-2024: [1] AKHTER, Most Jesmin - AKHTER, Sumaia - ISLAM, Shanta - SARKER, Md Sazzat Hossain - HASAN, S. M.Kamrul. Varietal influence on bioactive compounds and antioxidant activity in chilies during development stages. In Heliyon, 2024-09-15, 10, 17, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2024.e37406.