Publikačný výstup

Vzájomný vzťah medzi biogénnymi amínmi a prítomnosťou Metschnikowia pulcherrima počas procesu fermentácie vína [Interrelationship between biogenic amines and presence of Metschnikowia pulcherrima during the wine fermentation proce].

Informácie o publikácii

Zápis:
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Vzájomný vzťah medzi biogénnymi amínmi a prítomnosťou Metschnikowia pulcherrima počas procesu fermentácie vína [Interrelationship between biogenic amines and presence of Metschnikowia pulcherrima during the wine fermentation proce]. In: Hygiena a technologie potravin - 52. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU. 0000. ISBN 978-80-7305-934-7, online, s. 166-171.
Rok vydania:
0000
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRP - príspevok z podujatia
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
TREMPLOVÁ Bohuslava, JAVŮRKOVÁ Zdeňka
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - 52. Lenfeldovy a Höklovy dny
Food Hygiene and Technology - 52nd Lenfeld’s and Hökl’s Days
Sborník přednášek a posterů
online, S. 166-171
Vydavateľ:
VFU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-934-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický