Effect of processing method (natural, washed, honey, fermentation, maceration) on the availability of heavy metals in specialty coffee.
Informácie o publikácii
Zápis:
VÁRADY, Matúš - BORŽÍKOVÁ, Jana - POPELKA, Peter. Effect of processing method (natural, washed, honey, fermentation, maceration) on the availability of heavy metals in specialty coffee. In: Heliyon. 2024. ISSN 2405-8440, Vol. 10, no. 3 (2024), art. no. e25563, p. [1-8]
Rok vydania:
2024
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
Podiel UVLF:
90 %
Vydanie:
Heliyon
Vol. 10, no. 3 (2024), art. no. e25563, p. [1-8]
Krajina vydania:
Veľká Británia
ISSN:
2405-8440
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2024-2024: [1] GRZĄDKA, Elżbieta - BASTRZYK, Anna - ORZEŁ, Jolanta - OSZCZAK-NOWIŃSKA, Agata - FLISZKIEWICZ, Bartłomiej - SIEMIENIUK, Mateusz - SOBCZYŃSKI, Krzysztof - SPŁAWSKI, Olgierd - GOŁĘBIOWSKA, Katarzyna - RONDA, Oskar - CIEŚLIK, Bartłomiej Michał. Do You Know What You Drink? Comparative Research on the Contents of Radioisotopes and Heavy Metals in Different Types of Tea from Various Parts of the World. In Foods, 2024-03-01, 13, 5, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/foods13050742.
2024-2024: [1] STANISZ, Ewa - ZGOŁA-GRZEŚKOWIAK, Agnieszka - PŁATKIEWICZ, Julia - FRANKOWSKI, Robert - GRZEŚKOWIAK, Tomasz - JESZKA-SKOWRON, Magdalena. Risk assessment of aluminum, chromium and nickel exposure through ingestion of Arabica and Robusta coffee infusions prepared in aluminum and steel moka pots. In Journal of Food Composition and Analysis, 2024-12-01, 136, pp. ISSN 08891575. Dostupné na: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2024.106729.