The effect of different roasting and processing method of coffee on the growth of colon tumor cells in vitro.
Informácie o publikácii
Zápis:
VÁRADY, Matúš - ŠEMELÁKOVÁ, Martina - SOLÁR, Peter - HUDÁKOVÁ, Terézia - POPELKA, Peter. The effect of different roasting and processing method of coffee on the growth of colon tumor cells in vitro. In: GenICa. Student scientific international conference “GenICa” : Book of abstracts. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0333-3, online, s. P21.
Rok vydania:
2024
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
ABP - abstrakt z podujatia
Autori:
Podiel UVLF:
40 %
Autori vydania:
ŠEMELÁKOVÁ Martina, MOJŽIŠ Ján, ČIKOŠ Štefan
Vydanie:
Student scientific international conference “GenICa”
Book of abstracts
online, S. P21
Vydavateľ:
UPJŠ v Košiciach
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-574-0333-3
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Zdravotnícke vedy a odbory zamerané na skvalitňovanie života
Názov študijného odoboru: farmácia
Jazyk:
anglický