Senzorická kvalita fermentovaných salám po aplikácií extraktov rastlín [Sensory quality of fermented sausages after application of plant extracts].
Informácie o publikácii
Zápis:
NOSKOVÁ, Erika - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorická kvalita fermentovaných salám po aplikácií extraktov rastlín [Sensory quality of fermented sausages after application of plant extracts]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 388-395.
Rok vydania:
2025
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRP - príspevok z podujatia
Autori:
NOSKOVÁ Erika
0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BODNÁROVÁ Libuša, VAŠKOVÁ Janka, HUDÁK Marek, MAŠLEJ Miloš
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri
Scientific proceedings of the International scientific conference Hygiena Alimentorum XLV. Trends in the production and sale of quality and safe poultry, fish and game products
Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie
USB kľúč, s. 388-395
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-852-1
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský