Publikačný výstup

Monascus purpureus ako možná alternatíva dusitanov v potravinárskom priemysle : [Monascus purpureus as a possible alternative of nitrites in the food industry]

Informácie o publikácii

Zápis:
BAKOŠOVÁ, Andrea - MÁTÉ, Dionýz - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Monascus purpureus ako možná alternatíva dusitanov v potravinárskom priemysle : [Monascus purpureus as a possible alternative of nitrites in the food industry] In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. s. 120-122.
Rok vydania:
2000
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BAKOŠOVÁ Andrea
0 %
MIŽÁKOVÁ Adriana
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny
S. 120-122
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2005-2005: [1] LACIAKOVA, A. - POPELKA, P. - PIPOVA, M. - LACIAK, V. Review of the most important mycotoxins. In MEDYCYNA WETERYNARYJNA. ISSN 0025-8628, MAY 2005, vol. 61, no. 5, p. 490-493.